Midt-Telemark Bustadstifting

Midt-Telemark Bustadstifting har som formål å eie «utleieboliger til dekning av spesielle boligbehov». Stiftelsen er underlagt stiftelsesloven og drives som en helt fristilt virksomhet, men samarbeider tett med Midt-Telemark kommune. For tiden har Stiftelsen i overkant av 40 boenheter som leies ut. Stiftelsen har god økonomi og alt overskudd pløyes tilbake i virksomheten.
Stiftelsen ledes av et profesjonelt styre. Den daglige driften utøves av Midt-Telemark Kommunale Eigedom AS. Nedenfor kan du lese kort om de boligene Stiftelsen for tiden eier.

Lektorvegen

I Lektorvegen har vi 18 leiligheter. Leilighetene ligger tett ved kommunens sykehjem, men er selvstendige boenheter der beboerne selv har ansvaret for egen leilighet. Leilighetene er fortrinnsvis bebodd av eldre som ønsker en sentral og lettstelt leilighet i sentrum.

Seljordvegen

I Seljordvegen har vi noen boliger for de som ønsker å bo litt på utsiden av sentrum, men allikevel nær nok til at man kan sykle eller gå inn for å handle. Det er busstopp rett på utsiden av leilighetene.

Solbakken

Solbakken er et bokollektiv for personer med til dels sterk funksjonshemning. Her jobbes og leves det 24 timer i døgnet i et boligkompleks som er spesialtilpasset formålet.

Hågolia

I Hågolia har vi fine og sentrale leiligheter. Det er kommunen som tildeler plass i leilighetene, mens Stiftelsen vedlikeholder og drifter bygget. Leilighetene passer for alle og ligger med fin utsikt over Bø sentrum.

Gamleveg 51

I Gamleveg 51 har vi et fint eldre hus som passer ypperlig til en noe større familie. Denne brukes nettopp til dette formålet.

Gamleveg 55

I Gamleveg 55 har vi et hus med to leiligheter. En stor familieleilighet og en mindre leilighet som passer for enslige eller par.

Grivibakken

I Grivibakken har vi en tomannsbolig, med to kjekke og moderne boliger som passer for enslige, par eller små familier

Haugenjordet

I Gvarv sentrum har vi en firemannsbolig, bestående av nyoppussede 3-roms leiligheter med egne terrasser og felles hage.

Leilighetene ligger i et hyggelig og sentralt bomiljø, med kort vei til det meste.

Frivoldvegen

I Frivoldvegen har stiftelsen en grei enebolig med garasje, som passer for en vanlig familie.

Gamlegata i Gvarv

I et borettslag i Gamlegata i Gvarv har stiftelsen to leiligheter på bakkeplan.
Passer for familier og par.